top of page
kopfoto website _ nieuwsbrief  2.jpg

VAN JE VRIENDEN MOET JE HET HEBBEN!​

In deze tijd dat de overheid ook flink op cultuur bezuinigt en de  onkosten voor de vereniging elk jaar hoger worden, is Muziekvereniging Excelsior Andijk op zoek gegaan naar extra financiële mogelijkheden. De onkosten van een muziekvereniging zijn niet gering. Denk aan het salaris van de dirigent, huur repetitieruimte, bladmuziek, kleding organiseren van concerten en niet onbelangrijk: instrumenten.

Want wat is een dorp zonder muziekvereniging!

Op 23 maart 2013 is daarom de Stichting Vrienden van Excelsior-Andijk opgericht. Deze stichting heeft tot doel: het betrekken van meer mensen bij Excelsior-Andijk. Excelsior wil het geld wat via de 'Vrienden van Excelsior-Andijk' binnen komt gaan gebruiken voor speciale projecten. Denk aan nieuwe kleding, vergoeding voor een docent om jeugdleden te werven etc. Het geld wordt in principe niet gebruikt voor instrumenten. Hiervoor heeft de vereniging een apart instrumentenfonds.

Wat krijgt u als u 'Vriend' wordt? In de eerste plaats voldoening dat mede door uw hulp Excelsior kan blijven presteren. Als dank voor uw steun biedt Excelsior u een aantal privileges. Uiteraard heeft u diverse mogelijkheden om de vereniging te blijven steunen, ook voor een kleine portemonnee. Hieronder staan de verschillende soorten vrienden op een rijtje.

Excelsior geeft u de mogelijkheid om uit diverse soorten Vrienden te kiezen:

 

*  VRIEND: U betaalt € 10,- per jaar.

Als extraatje krijgt u korting voor 2 personen op de toegangsprijs voor het jaarlijkse themaconcert.

 

*  DIKKE VRIEND: U betaalt € 25,- per jaar.

Per jaar krijgt u hetzelfde als een Vriend + de mogelijkheid om een muziekstuk uit te kiezen, welke dan gespeeld zal worden tijdens het themaconcert.

 

*  BOEZEMVRIEND: U betaalt € 50,- per jaar.

Per jaar krijgt u hetzelfde als een Dikke Vriend + een VIP behandeling tijdens het themaconcert.

 

Elke vriend krijgt bovendien 2x per jaar een nieuwsbrief over het wel en wee van de vereniging. Tevens wordt elk jaar een vrijkaart voor het themaconcert verloot. Voor u zelf of om cadeau te geven.

Betaling gaat per automatische incasso.

Wilt u ook Vriend van Excelsior worden klik dan op                                    

 

Mail het ingevulde formulier naar:                       

Met het insturen van het formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens

door deze website zoals beschreven in het 

bottom of page